Fandom

Witcher Wiki

Lena Kovacevic - Gora

8,306pages on
this wiki
Add New Page
Talk0

From Youtube

Description Edit

Lena Kovacevic, rodjena u Beogradu 1982. godine. http://www.lenakovacevic.com/

Zbunilo me, mada vise razocaralo to sto ne mogu da nadjem ni jednu njenu pesmu na youtube-u, jer je fenomenalna, a youtube je prenatrpan domacim bezvrednim stvarima. Iz tog razloga, tj. da kvalitetni pevaci medju kojima je Lena ne budu marginalizovani na "tubetu", sam postavio nekoliko njenih ranije snimljenih pesama, koje su na njenom sajtu ranije mogle da se skinu, ali ih vise nema, jer je sad izbacila svoj prvi album „Dobar dan za pevanje", a sample svake pesme tog albuma mozete da cujete na njenom sajtu http://www.lenakovacevic.com/. A od mene ne ocekujte da taj album postavljam ovde, jer kako Lena ne ulazi u "copy/paste" grupu "nase muzicke scene", tako se i taj album, tj. CD ne paste-uje!!!

Pozdrav i uzivajte!! :))))))

P.S. Ovo i slicne stvari sherujte na Facebook-u i sl. da se vec jednom napravi razlika izmedju pevaca i cirkuzanata, pesama i "prizivanja kise"!!!!!!!

Appears on these pages
of

File history

Click on a date/time to view the file as it appeared at that time.

Date/TimeThumbnailDimensionsUserComment
current19:31, September 21, 2015Thumbnail for version as of 19:31, September 21, 201504:19480 × 269 (12 KB)SORCERESS70 (wall | contribs)created video

Metadata